ARCHIVE - 2004


06.12.2004

Mike Stoic collaboration

American guitarist Mike Stoic, Gaben's friend and old time collaborator, joins the band in the studio for two days for sessions on a new song called "10 Seconds".


10.10.2004

Live at "Festivalul Vinului" | Timisoara

Persona will play the "Stadium Square" on the "Vinului" festival (10 - 13th of october) on the opening day. If you can supress your agoraphobia, join the crowd around 22:00 hrs for a half hour of live action with the band.


00.05.2004

Press Cut | article by Luiza Alecsandru / Pont


24-29.04.2004

Persona minitour

The band confirms these two concert dates for april 2004!! On the 24th persona will be playing in Arad for the first time. The location is the Frontiera club; situated in downtown Arad it's a fancy jazz-club visited by all musicians passing trough this city. The set will be more acoustic, but it will rock u for sure... On tuesday the 29th, go down with Cata & crew into the Hush pit in Timisoara, for a more noisy approach... check out the setlist for this one. After the concert there will be an party on the location, hosted by DJJoy and his brit-grooves.


03.04.2004

PRESS CUT | Persona & Blazzaj - concert caritabil

Fundatia Serviciilor Sociale "Bethany" a organizat sambata, la terasa 3F din Centrul Comercial Kappa, un concert caritabil, de strangere de fonduri, derulat in cadrul proiectului "Voluntari cu Inima Buna pentru Timisoara", finantat de Uniunea Europeana prin programul Phare. Beneficiarii banilor sunt copiii bolnavi de tuberculoza si familiile acestora. "De 12 ani derulam programul "Inima Buna", cu scopul de a creste nivelul de constientizare a comunitatii Timisoarei privind grupurile defavorizate si de a sprijini copiii si familiile aflate in dificultate. In ultimii patru ani, programul s-a adresat copiilor si familiilor afectate de tuberculoza", ne-a declarat Mihaela Papay, coordonatorul proiectului. Scopul proiectului "Voluntari cu Inima Buna pentru Timisoara" este promovarea voluntariatului la noi in oras, prin diferite activitati de sensibilizare a comunitatii, in folosul a 45 de copii bolnavi de tuberculoza si a 103 familii dezavantajate social si cu membri bolnavi de TBC. In cadrul celei de-a XII-a editii a actiunii "Inima Buna", s-au colectat pana in prezent 193 de milioane de lei, in bani si produse, fiind sprijiniti 113 copii si tot atatea familii. Revenind la concertul care incheie aceasta editie a proiectului "Inima Buna", pe scena de la 3F au cantat doua din cele mai in voga formatii timisorene ale momentului: Blazzaj si Persona. Trebuie amintit ca ambele trupe au acceptat sa concerteze voluntar, fara pretentii financiare. Cum se stie, cei de la Blazzaj si-au lansat, saptamana trecuta, noul album "Macadam", iar popularitatea lor este in continua crestere. Singura noutate din tabara lor este aceea ca polivalentul chitarist Horia Crisovan s-a mai ales cu o colaborare. Si anume cu Bogdan Bradu, pe care-l cunoasteti de la preselectia concursului Eurovision, din acest an. Si acum, cateva cuvinte despre frumoasa surpriza numita Persona, o trupa care a aparut de mai putin de o jumatate de an. Primele lor concerte au atras atentia iubitorilor de muzica buna, prin stilul cu totul si cu totul revolutionar pentru Romania, abordand un brit-pop in cel mai dulce stil clasic. Gabi Cherlia (chitara), Catalin Mocan (voce), Adi Paraianu (tobe) si Corin Maris (bas), cei patru membri ai trupei, canta exclusiv in limba engleza. Cine a ascultat vreodata formatii britanice precum Blur, New Order, Placebo, Pulp sau Suede isi poate face o imagine asupra genului abordat de Persona. Singurul muzician mai cunoscut este chitaristul Gabi Cherlia, care a evoluat cinci ani de zile in trupa Neurotica. Baietii ne-au declarat ca nu se gandesc sa ramana in scena underground, ci vor sa iasa pe piata mare, si nu numai pe cea romaneasca. La cat de bine suna, ne putem astepta la multe.

Stefan BOTH

ARCHIVE


2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003

SOCIAL

Facebook Reverbnation MySpace BandCamp Twitter YouTube